Verwarmingsplannen op maat

Een goed aangelegde installatie voor verwarming en sanitair warm water verzekert u niet alleen van thermisch comfort, maar zorgt ook voor een lagere energieprijs en een hoger rendement. Op deze manier bespaart u bovendien veel onnodige kosten.

Uw verwarmingsplannen op papier

ADA Plan & Ontwerp in Onze-Lieve-Vrouw-Waver tekent al uw verwarmingsplannen uit. Dit gebeurt op basis van de door u verstrekte ontwerpgegevens. Hierbij worden de leidingdiameters zorgvuldig nagerekend. U kunt bijvoorbeeld denken aan verwarming door middel van radiatoren of convectors, vloer- en wandverwarming, luchtverwarming, stralingspanelen of klimaatplafonds. Onze tekeningen kunnen zowel gebruikt worden voor de verwarming van woningen als voor de verwarming van grote gebouwen als appartementen, kantoren of scholen.          

Contact opnemen

Wilt u weten wat ADA Plan & Ontwerp voor u kan betekenen op vlak van verwarming regio Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Aarzel niet ons te contacteren indien u vragen heeft, meer informatie wilt of een offerte wenst. Wij helpen u graag verder, ook voor ventilatie, koeling en sanitair!

Back to Top